16
Лис
Лис 16, 2017 - 2:34
297 0
Церемонія відкриття П’ятих Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читань

Взяв участь церемонії відкриття П’ятих Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читань «Державу не твориться в будучині, Державу будується нині» у Миколаївській школі №1 ім. Олега Ольжича. Серед учасників вся Україна від Півдня до Півночі від Донбасу до Ужгорода.

Натхнена патріотична церемонія відкриття в цитаделі духу школі ім. Олега Ольжича зібрала небайдужих до долі своєї Батьківщини українців. Вони готові запропонувати не тільки рецепти розбудови країни та її єднання на основі національних цінностей, а й власним прикладом уже роблять це беручи активну участь у читаннях. Їх думки уже надруковані в матеріалах П’ятих Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читань «Державу не твориться в будучині, Державу будується нині». Директор школи №1 Микола Матіюк патріот-державник багаторічний організатор та натхненник читань представив учасникам урочистостей цю прекрасну збірку матеріалів.

Також відбувся прем’єрний показ фільму «Жива» УПА та зустріч з режисером сценаристом фільму Марією Яремчук. Читання завершать свою роботу 17 листопада.

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *