04
Чер
Чер 4, 2018 - 22:49
270 0
Рухівське море ідей та прапорів накрило Одесу і наповнило її Чорноволівським Духом

Народний Рух України 3 червня в м. Одеса провів ІІ етап позачергових XXVІI Всеукраїнських Зборів (З’їзду) Народного Руху України.

На яких обговорив політичну ситуацію в Україні та завдання Народного Руху України виступив голова партії Віктор Кривенко. Вніс зміни до Статуту Народного Руху України, Програми Народного Руху України. Затвердив передвиборчу стратегію партії та економічну доктрину активної економіки «Україна вже завтра». Народний Рух України оголосив, що братиме участь у президентських виборах та восени висуне кандидата та обрав нових членів до керівних органів партії.

Провів потужну акцію з вимогами до місцевої влади та вшанував Героя України, лідера Руху Вячеслава Чорновала. Спочатку рухівські ідеї заполонили Потьомкінські сходи потім взяли в полон Думську площу наповнили пьянячим українським духом вулиці міста знаходячи масовий відгук у серцях одеситів. Поклали квіти до памятної дошки Вячеславу Чорноволу та завершили свій багато кілометровий марш на сходах Одеської держадміністрації, де вручили свої вимоги. На заходах мали слово голова Народного Руху України Віктор Кривенко, заступник голови НРУ, народний депутат Павло Кишкар, голова Одеської держадміністрації Сергій Гуцуляк, міської Михайло Кузаконь, голова Тернопільської Одеської держадміністрації Анатолій Вихрущ, голова комісії із розслідування вбивства Вячеслава Чорновола Микола Степаненко та інші.

В роботі з’їзду та в акціях на вулицях Одеси взяла участь делегація Миколаївської крайової організації Народного Руху України. Юрій Діденко мав виступ на сходах Одеської держадміністрації де вказав на необхідність активізувати роботу в розбудові української України і в цьому має нам допомогти потужне рухівське ядро, що набирає силу і це показала заходи в Одесі.

Посилання на фотогалерею: https://mnru.com.ua/fotogalereya/ruhivske-more-idej-ta-praporiv-nakrylo-odesu

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *