30
Тра
Тра 30, 2018 - 10:21
250 0
Згадаймо, що ми люди і майбутнє цивілізації в наших руках!

Нещодавно на т/каналі «ЕКСПРЕССО» велеречивий політолог Віталій Портніков у своїй програмі, відповідаючи на запитання аудиторії про перспективу, започаткованої президентом Порошенком канонізації нашої, української церкви та повернення України в свої кордони, відповів. Не чекайте дива. Це затягнеться навіть не на роки, а на десятиліття! А можливо й на століття! І вмотивував це тим, що Путін з відповідними ієрархами робить все правильно, використовуючи то-то й то-то.

Останнє він підкреслив декілька разів. Забувши додати, що це «правильно» лише з точки зору не цивілізованої людини, а крокодила, який намірився щось зжерти, плюючи на всі цивілізаційні норми!

Ну, по-перше, я уявляю, як така перспектива, намальована Портніковим, сприйметься тими хлопцями, що сидять сьогодні в окопах під прицілом путінських «правильних» «зелених чоловічків». І взагалі, чи й справді відведе ще ціле століття наш цивілізований світ на такий явний розбій… на знищення тієї ж цивілізації?

Гадаю, що він все таки не самовбивця!

А по-друге, пан Віталій при цьому чомусь забув нагадати, що ми все таки ЛЮДИ! І що доля крокодилів повинна залежати від людей, а не навпаки! І що сила солому ломить, але не туго зв’язаний сніп! І що крапля води й камінь точить, якщо вона методично капає в одну точку! І що здійснення тих наших задумів залежать і від тієї публіки, яка його зараз слухає. Звичайно, якщо вона НЕ буде соломою, а буде тугим снопом, або й отією методичною краплиною на той наш віковічний камінь… навіть отой, здавалося б, незворушний – церковний.

Адже ви тільки уявіть собі таку картину. Ці всі соломинки – крапельки одного дня… просто не підуть у ці московські, на сьогодні путінські церкви – бастіони. Не підуть і все! І ніякої боротьби й не треба!!!

На жаль, він цього не сказав.

Як не додумався й до того, що своєю, як він гадає, досить правдивою промовою, дещо спрацював, як зневажена ним же Надя Савченко. Яка теж і великий патріот, і, як гадає, теж говорить правду. І не тільки говорить, але й діє правильно, як то колись теж безперечно великий патріот України Іван Сірко! Який, як ви пам’ятаєте настільки «вредил Дорошенке», що про це навіть знайшов за потрібне записати в своїй «Истории Малой России» Дмитро Бантиш – Каменський. При чому, «вреділ» у самий непідходящий момент, Як і Виговському. Бо теж у непідходящий момент, коли Виговський, призвавши на допомогу кримських татарів, громив царське військо, той Сірко, – чи не по чийомусь навіянню!- махнув у Крим і вчинив там небачену різанину! Отож, війську кримських татарів не залишилося нічого іншого, як полишити Дорошенка та, замість допомоги, пройтися й по Україні з такою ж різаниною! Не дивно, що тоді Україна вчергове потерпіла поразку. Як при Доршенкі!

Ось так патріоти колись «вредили Виговському та Дорошенке», фактично, Україні, а зараз вредять Порошенку. Одні з вилами. Інші з косами. А деякі й зі зброєю. Бо вважають, як той Хома Гудзь із «Борислава сміється», що все «треба бити й палити»! І вже зовсім недобре, коли авторитетні, грамотні особистості з телеекранів, сказавши «А», забувають сказати «Б»! А саме, що все залежить від нас – як ми себе позиціонуємо: будемо ми тією соломою чи міцно зв’язаним снопом!

Так, ця навала, якщо ми її будемо розглядати з точки зору крокодила, прийнявши його «правила» гри, і справді погибельна. І для України, і для Світу! Адже навіть гонка озброєнь, яку нам фактично нав’язує цей крокодил, призведе, врешті-решт, до знищення цивілізації! Тому нарешті нам ВСІМ, – а втому числі й тим промовцям, в руках у яких засоби масової інформації,- треба згадати про те, що ми все таки ЛЮДИ! І що не крокодили повинні нам нав’язувати правила гри.

НЕ крокодили!

Тож, згадаймо про це. Адже майбутнє цивілізації в наших руках, а не в безжально отруйних та смертельно термоядерних зубах найсильніших крокодилів!

До речі, сила їхня – в задурених «зелених чоловічках» та в тих «птичках» , що то і в природі, як він щось зжер, скльовують з його зубів рештки обіду…

А ще – в роз’єднаних соломинках. Бо проти туго зв’язаного снопа, згадайте наш Майдан, всі крокодили безсилі! Всі!!!

Пам’ятаймо й про це!

Отож, давайте й ми будемо робити все обдумано й по-людськи правильно!

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *