24
Бер
Бер 24, 2018 - 14:29
276 0
В Миколаєві Народний Рух пошанував переможців XIX конкурсу Шевченківської поезії «Заповіт 2018»

23 березня в приміщенні Народного Руху України в Миколаєві відбулось нагородження переможців XІХ конкурсу Шевченківської поезії «Заповіт». Присутніх привітав Юрій Діденко голова оргкомітету конкурсу, голова обласної організації Народного Руху України. 50 учасників стали дипломантами конкурсу. Це учні шкіл, позашкільних закладів міста та області, студенти училищ та вузів. Юрій Діденко наголосив на важливості пізнання всієї глибини творчої спадщини Тараса Шевченка. Він вручив дипломи, книги «Михайло Гаврилко і склом і шаблею», Кобзарі, газету «Український південь» з матеріалом про конкурс переможцям. Дипломи від ГО «Миколаївська асоціація ветеранів Афганістану та АТО» вручив Василь Павлов. Переможці вшанували та поклали квіти до памятної дошки Вячеславу Чорноволу Герою України, одному із засновників української держави, голови Народного Руху. 25 березня відзначаються роковини його трагічної загибелі. Переможці зробили фото на пам’ять.

Організаторами конкурсу є фонд «Дітям України», міськвиконком, управління освіти, науки облдержадміністрації Народний Рух України.

 

Конкурс відбувся за підтримки СП “Нібулон”.

Посиланання на фотогалерею: https://mnru.com.ua/fotogalereya/peremozhtsi-xix-konkursu-shevchenkivskoyi-poeziyi-zapovit-2018

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *