23
Кві
Кві 23, 2021 - 11:39
137 0
Підсумки конкурсу читців поезії Лесі Українки «Лісова пісня-21»
strong-vyznachylys-dyplomanty-strong-strong-konkursu-strong-strong-chyttsiv-poeziyi-lesi-ukrayinky-lisova-pisnya-21-strong

Підсумки конкурсу читців поезії Лесі Українки «Лісова пісня-21»

У Миколаєві на платформі mnru.com.ua з 29 березня по 15 квітня 2021 року в режимі онлайн пройшов конкурс читців поезії Лесі Українки «Лісова пісня-21» . У конкурсі взяли участь 315 учасників від дитячих навчальних закладів до студентських колективів. Дошкільну вікову групи представили 34 учасника з 18-ти дитячих садків. Він традиційно є загальноукраїнським, участь в ньому взяли учасники з Луганскої, Кіровоградської, Харківської областей, м. Києва та Миколаївської області з більшості ОТГ та учасники з Казахстану.

Їх оцінювало журі в складі Юрій Діденкоголова жюрі, народний депутат ІV скликання, голова обласної організації Народного Руху України, президент фонду «Дітям України», Сергій Гололобовкультуролог, аспірант ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Заслужений працівник культури України, Віра Марущакголова обласної організації спілки письменників області, Ігор Черпітапоет, читець, Леонід Дудюккандидат філологічних наук.

Переможцями за рішеням журі стали:

  • Нікітіна Надія Миколаївський коледж транспортної інфраструктури ім. В. Лазаряна,
  • Грибова Анастасія Миколаївська загальноосвітня школа № 48,
  • Гайченко Марія Миколаївська ЗОШ № 57 імені Т. Г. Шевченка.

Переможцем за кількістю переглядів «Зірка YouTubе» І величини: Піднебесна Тетяна Веснянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Веснянської ОТГ5.8 тис. переглядів.

Канал «Дітям України Патріотичні конкурси» – для батьків та їх улюблених дітей, де проходять конкурси вже зібрав більше 400 тисяч переглядів.

Організаторами конкурсу виступили фонд “Дітям України”, обласне управління освіти та науки, міське управління освіти, Народний Рух України. Книги для заохочення переможців надав Микола Степаненко.

P.S. До Леоніда Петровича Дудюкакандидата філологічних наук – викладача виразного читання можна звернутись для уточнення виконання твору за тел. (067) 475-16-64

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *