03
Вер
Вер 3, 2013 - 1:20
357 0
Народний Рух та опозиційні сили у Миколаєві вшанували День Незалежності

У Миколаєві опозиційні сили ВО “Батьківщина”, Народний Рух України, ВО “Свобода”, “УДАР” 24 серпня традиційно відзначили День Незалежності біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Зазначимо, що за годину до заходу опозиціонерів свято української незалежності відзначили представники влади.

На відміну від мовчазного покладання квітів від представників влади, опозиціонери провели мітинг з оркестром і гучними заявами у бік влади. Так, до початку заходу до пам’ятника під’їхав автомобіль з колонками, з яких долинали українські народні пісні.

Крім того, перед пам’ятником Шевченку постелили банер, який повідомляв про те, що Миколаївщина стала абсолютним “чемпіоном” за темпами падіння виробництва сільгосппродукції, і з закликом гнати в шию губернатора області Миколу Круглова. На відміну від мітинга влади, яка обмежилася лише державними прапорами, захід опозиції проходив під партійними прапорами. Відкриваючи мітинг, керівник Миколаївської обласної організації ВО “Батьківщина” Михайло Соколов пожартував, що Партія регіонів спалила їм апаратуру, зокрема не працював мікрофон. У той час, коли говорив Соколов, люди кричали йому: “Говори українською”. У своєму виступі голова Миколаївської обласної організації Народного Руху Юрій Діденко відзначив, що саме політична сила, яку він представляє, привела Україну до незалежності. Він також додав, що всі опозиційні сили на Миколаївщині єдині. – Наступні вибори 2015 року мають дати відповідь на запитання: чи здатна опозиція перемогти владний режим Януковича? І сьогодні ми бачимо прапори Народного Руху, “УДАРу”, “Батьківщини” та інших політичних сил. І це показує, що на Миколаївщині всі опозиційні сили єдині, – сказав Діденко. На мітингу також виступили голова виконкому партії “УДАР” Євген Шевченко та голова ВО “Свобода” Демид Губський. Варто зазначити, що опозиційний захід проігнорували представники “Фронту змін”. Після урочистих промов опозиціонери поклали квіти до пам’ятника Шевченку і колоною, вигукуючи “Зека на нари”, “Юлі – волю”, “Бандера, Шухевич – герої України”, вирушили до пам’ятного знака Миколі Аркасу. Біля нього продовжили мітинг, на якому слово мали Юрій Діденко, Михайло Соколов, Петро Панянчук та інші.

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *