12
Чер
Чер 12, 2017 - 10:22
251 0
Брифінг П.Кишкаря з представником від громадських організацій людей з особливими потребами Олександром Пустовойтом

Народний депутат України, заступник голови Народного Руху України П.Кишкар провів брифінг у Верховній Раді з представником від громадських організацій людей з особливими потребами Олександром Пустовойтом.

На брифінгу висвітлили актуальні щоденні проблеми людей з особливими потребами, для вирішення яких потрібна депутатська законодавча ініціатива.

Депутати-рухівці уважно вислухали людей та запросили до співпраці.

Організатори просять народних обранців підтримати пропозицію: звільнити від сплати ввізного мита, акцизу та ПДВ на автомобілі, що були у вжитку в Європи, «інвалідів-опорників».

Вислів Блаженнішого Любомира Гузара – «Треба дати людям можливість пожити у свободі» є кредом їхнього життя.

«Порядок забезпечення інвалідів автомобілями регламентується постановою КМУ №999 від 19 липня 2006 року. Але держава хронічно не виконує, а в умовах нинішнього стану економіки, і не може виконати своїх зобов’язань стосовно забезпечення інвалідів транспортними засобами. Якщо сьогодні стати на чергу на придбання пільгового автомобіля для інваліда, то отримати його можна буде через 25-30 років! Близько 6 місяців у Кабінеті Міністрів лежить пропозиція: звільнити від ввізного мита та податків, імпорт автомобілів з Європи, які були у використанні, для інвалідів, щоб інваліди могли  власним коштом вирішувати проблему забезпечення транспортом, а держава не заважала надмірними податками», – зазначають організатори.

Прес-служба НРУ

Сподобалася стаття? Поділися зараз!

Миколаївщина Народний Рух України
Миколаївщина Народний Рух України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *